Challa

Happ, då var man back in town. Lika bittert som vanligt.. gud, gör så att jag får ett jobb & lägenhet i gbg snarast.
Haft en riktigt lyckad och rolig helg i umeå med brudarna. På vägen dit fick vi skratta så tårarna rann, sjuka grejer som hände efter vägen ;) ..
Och bästa incidenten måste ju ha varit imorse då josse fick en trevlig överaskning hemma hos Jocke. Nån hade bajsat på golvet där hon låg och sov, Jocke trodde att det var hon men så var inte fallet. Jag skrattade så mycket att jag inte fick luft då Agge läste upp messet han hade skickat åt henne imorse där han berättade att Josse hade skitit på golvet hemma hos han. Haha hel sjukt :D Det förblir ett mysterium hur det egentligen hamnade där? Nåja nog om det!
Har iaf varit riktigt roligt och vädret har varit otroligt bra. Så kan nog inte bli bättre :)

Blir att lägga upp bilderna imorrn eller nån dag här i veckan, ska gå och ta mig en dusch nu och sen lägga mig och se film. E sugen att se twilight då vi lyssnat på soundtrack från den påvägen hem.. så de blir no bra.
Aja nåja hej hej!

Update.,.

Nu uppdaterar jag med lite musik som hamnar på skivan ;

 


oooi ;) ska packa klart det sista nu sen är de klart att åka, bara allex slutar så!

Kommer sakna mina flickor, tycker ni kan skippa lule cruising å palla er till umeå ;)
love & hugs

Brännbolls Yran

Snart så! Måste ladda batterierna till kamerorna, se vad jag ska ha med för kläder och så måste det läggas på lite färg i mitt hår. Råttutväxt är vad som syns nu, int så snyggt. Sen då, ja då blir det sova så man är utvilad till ume... ;)
...

Har varit hos Pappa i två dagar med Lisa, jävligt avkopplande har det varit.. Vi har tillome varit och fiskat, fast utan napp. Så det sög lite.. Men men sånt e livet!

Nä, här kan ja int sitta å slösa tid. Cha cha


creamcake

Mat är kärlek

RSS 2.0