Lycka

Var förbi lägenheten när jag hade rast tidigare idag, och såå fint det är nu!!
Jag kan inte fatta att vi ska bo så fint. Har alltid varit så avundsjuk på mina systrar samt andra som renoverat kök, badrum m.m då jag själv fått bo i en skruttig lägenhet med noll standard och inte i närheten av det jag velat ha, men nu så är det äntligen min tur att få lyckan å bo fint! För mig är det väldigt speciellt och uppskattande :)
Ska bli så kul att få köpa nya möbler och sånt, har lite utrymme att fylla upp om man säger så, från 52 kvadrat till 92. ;)
Är på jakt efter ett vitt köksbord med 6 stolar till, men det verkar vara omöjligt att hitta till ett rimligt pris...måste även införskaffa en stoor soffa!!

Ska kolla vidare på nätet..Hörs!

Jobb

 
 
 
ZZzzzz.... Fyy va trött jag är! Inte sovit mycket inatt. Jobb dessutom idag och 4 dagar framåt. Men det blir bra med pengar! :)
 
Igår blev badrummet helt klart, så nu är det bara spis, kylskåp samt luckor till köks skåpen som ska in i köket så är allt färdigt sen!! Städning då förstås, kanske jag slipper undan nu när jag jobbar med det hårda efterarbetet med att flytta alla grejer ;)
Nä skämt åsido. Vill faktiskt vara med, känner mig lite i panik. Jag tycker inte om att inte kunna vara med och bestämma samt fixa vars alla grejer i köket osv ska vara, det är ju ändå jag som kommer att spendera nästan all tid där så.
Äh det blir nog bra ändå! :)

Jul om 2 dagar, mys!!
 
 

creamcake

Mat är kärlek

RSS 2.0