Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen..

Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag...


Sitter i soffan med en kopp kaffe och ska strax gå och duscha och göra mig iordning för att möta upp Jeanette på stan. Solen skiner, men det blåser till förbannelse. Gick ut på balkongen för att sola, satt i 5 min sen gav jag upp. Höll på frysa ihjäl ! Nåja, då får jag annat gjort här inne istället tills jag ska gå. 

Har även hunnit vaxa benen idag, fyfan vad ont det gör! värre än att tatuera sig, ingen tvekan alltså. Och det bränner fortfarande.. Ska ta bikinilinjen imorrn, pallade inte ta allt på en gång :) 
Vill man va fin får man lida pin! 
 
 

Jag älskar er!

 
Meja
 
Zack
 
Emil
 
 
Kärleken till mina systerbarn är stor, har dem i tankarna varje dag.
Mosters gullungar <3

Flightless Bird

Oj vad annorlunda det har blivit på Blogg.se ! Himla ovant :) Men ja ska nog kunna vänja mig, fick ju gilla läget då jag fick tidslinjen på FB trots att jag totalvägrade när det åter kom upp att man kunde välja den. Men nu så är den helt okej! 
 
Så vad har hänt sen sist? 
Jobbat hela midsommar helgen och det har gått himla bra även fastän jag hellre varit ledig, men pengarna lockade så pass mycket att jag erbjöd mig jobba den helgen. Vädret har ju ändå varit skit så det spelar inte så stor roll. 
Regnat sen i fredags nu till och från och nu är det åskväder.
Hoppas fan att det blir bra tills Elin kommer nu på lördag så man kan hitta på massa roligheter ute! :) 
Kan inte fatta att det bara är 3 dagar kvar, tiden går såå fort. 

Har även sett alla twilight filmer igen, sista kommer ju snart ut på Bio så det var bra att friska upp minnet lite. Dessutom är dom ju så förbannat bra så det var bara kul att se igen. Minns när jag såg första filmen, alla var så uppspelta uti den att den var så bra men jag var ändå lite skeptisk, tills Carro faktiskt fick mig att se den och då såg jag den om och om varje kväll nästan när jag skulle sova. blev som besatt ;) 
 
 

creamcake

Mat är kärlek

RSS 2.0