Bastard

Solen skiner och jag är på strålande humör! Tänk att solen kan göra så otroligt mycket.
Blev även bjuden på Corner mat av en glad Simon på lunchen, så gott var det, tack hjärtis! :) Gos.
 
Varit ner och gjort lite ärenden på stan och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv tre så jag kan knalla bort till jobbet för ett litet kort kvällspass. Blir även jobb torsdag & fredag. Nice!
 
Min nya favvo låt!

Filmtips!

Silver Linings Playbook
Bradley Cooper spelar Pat, en man som precis blivit släppt från mentalsjukhuset efter att ha upplevt ett psykiskt sammanbrott tack vare att ha kommit på sin fru i säng med en annan man. Han flyttar in till sina föräldrar och är fast besluten om att komma på fötter igen. Övertygad om att sin exfru väntar på honom, gör han allt för att få ordning på sig själv. Dock blir saker och ting komplicerat när Tiffany (Lawrence) dyker upp! En tjej som precis blivit änka och som är övertygad om att kunna hjälpa Pat med att få kontakt med sin exfru igen.
 
Enligt mig sjukt bra. Blev lite kär :)
 
Savages
Laguna Beach entreprenörerna Ben(Aaron Johnson), en lugn och givande marijuana tillverkare, och hans närmaste vän Chon (Taylor Kitsch), en före detta Navy SEAL och ex-legosoldat, driver en lukrativ, hemmagjord industri – de odlar den bästa marijuanan som går att köpa. De har också en en one of a kind kärlek med den extraordinära skönheten Ofelia (Blake Lively). Livet är en idyll i deras kaliforniska hem stad … tills den mexikanska Baja Cartel bestämmer sig för att flytta in och kräver att trion ingår partnerskap med dem.
Även denna väldigt bra!

creamcake

Mat är kärlek

RSS 2.0