Gotland del 1

Vi hoppar tillbaka ett par veckor och befinner oss på Gotland. En jättemysig resa tillsammans med Elin & Dima som jag hoppas vi gör om framöver! Vi hann med allt möjligt och var bland annat och besökte Fårö, den blå lagunen, tittade på Raukar och besökte en riktig Diner. Och såklart var vi ju i Visby där vi bodde på en camping inte så långt ifrån ringmuren :) Fångade massor på bild förstås så här har ni mina favoriter från resan. Blir fint i ett Album sen! Gotland är så himla vackert och det känns nästan som att man är utomlands. Verkligen något att rekomendera för er som inte varit där.
 
Den blå lagunen är magiskt..Ett riktigt smultronställe! Ser ni föressten min fina pickninck korg jag fick av Simon innan vi åkte till Gotland ;) Vattnet här var jätte skönt när man väl kom i som den badkruka man är. Brukar nog vara varmare där men vi var ju rätt tidigt av sommaren så.
 
Stannade till på ett mysigt fik och Elin var nog i retar tagen där.. ;)
 

Canon

Fick ju pengar i present så nu har jag investerat i en ny systemkamera, väntar som ett barn på att få hem den! :D Levererades idag så senast fredag borde den komma. Blev en 600D efter många om och men. Tycker den är väldigt "plastig" jämfört med min 400D och även enligt endel omdömen så är det fler som tycker den har plastig design. Men efter att ha läst lite om olika canon så verkar den helt klart bäst och har även vunnit bäst i test 2011 och 2012 så dålig är den ju knappast då, då får jag leva med att den är lite plastig ;) Priset är ju heller inte att klaga över! :) Ska gå igenom bilderna från Gotland och lägga ut ett par nu tänkte jag.

Den som väntar på nått gott....

creamcake

Mat är kärlek

RSS 2.0