young me

 
 
Tycker det är svårt att förstå att man varit en sån här lillunge när man ser dessa bilder, nä det går inte riktigt in. :) Men här är jag iaf, kanske 1-2 år?

mama i'm coming home

Då var halva jobb helgen snart gjord! 30h fre-sön, fint! Fick ihop 6 dagar denna vecka så jag är nöjd! Bra när folk är sjuka ;) Och nu är det bara 6 dagar kvar tills vi åker upp till Kalix, åh vad jag längtar efter att få träffa alla!! Känns som evigheter sen jag var hemma, sist var ju i november förra året så allra värst längesen är det ju inte men det känns speciellt när man inte var hemma nått under jul och nyår som vi annars brukar vara. Blir min första påsk på hemmaplan sen jag flyttade ner hit -09 om jag inte är helt ute och cyklar. :)

Och här har vi nu full vinter igen, fan oxå.. Jag som hade hopp om vår då jag fotade påskliljorna som var påväg upp för nån vecka sen,
men icket. Nu har det kommit massor med snö och är flera minusgrader så våren är inte här än på ett tag igen. Förra året den här tiden var det 20 plus och blommade för fullt. Snacka om klimatförändringar.
 
Nähäpp slut på rast, dags att göra någon nytta nu då! Trevlig helg :)

Snart 4 år sen..

------------------------------------------------------GAMMALT----------------------------------------------------
 
nu och föralltid

Publicerad 2009-05-18 20:04:42 i Allmänt

Jag vill ha en till bil. fan oxå.. varför har jag inget överflöd av pengar? åh. 
Påtal om bil, fyfan vad dyr bensinen har blivit nu. 12:35 litern var den idag, och ska höjas mycket mer. Kommer väl säkert ligga på 15 kr litern lagomt ti sommarn. haallelujah...

Har suttit och kikat på jobb i Gbg tidigare. Suget för att flytta dit växer för varje dag och jag känner att det börjar närma sig, för vi ska dit. Helena & Jag, Lisa är nog oxå på att göra oss sällskap.
Kommer ingen vart i mitt liv här känner jag. Jag behöver miljöombyte, är så trött på att det aldrig finns ngt att göra, dagsläget ser nästan precis likadant ut som för 4 år sen, bara att jag jobbar nu. Det sker nästan ingen förändring.
Alla har vi en begåvning, Jag är snart 20 år och har inte hittat min. Dags att ge sig iväg!
 
Kommentarer (1)
 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Hittade ett gammalt inlägg, rätt intressant att läsa ett par år bakåt. Här var det mindre än 2 månader kvar till jag skulle gå mitt öde till mötes, dvs träffa min Simon på power meet för att upptäcka kärlek vid första ögonkastet. I början var det lite i smyg, men som alla vet kan man ju inte hålla tillbaka sånt.
Som ni kan läsa är ju nu mitt dagsläge inte alls detsamma som det var, men jag kan lova att hade jag inte flyttat hit hade det säkerligen sett i stort sett likadant ut.
Men det kan man ju aldrig veta men det är bara min tro.
Jag är väldigt glad att jag bara drev iväg ner hit i ren spontanitet. Har fått så otroligt mycket erfarenhet av det och växt som person. Det är både på gott och ont. I allt finns det ju negativa saker.
Nått mer kul är att innan jag träffade Simon har vi alltså varit på power meet och bott bara ett par meter ifrån varann, är ett under att han och hans kompisar inte finns med på mina bilder jag har från Campingen. Helt otroligt. Hans första år där var 2007, även mitt första år. Men ödet var menat att vi skulle träffas 2 år senare. Jag blir verkligen helt lyrisk av hela grejen att vi varit omkring varann under den tiden innan vi träffades. Helt utan aning om att vi sedan skulle vara ett par 2 år senare..
 
Jag fick mitt miljöombyte som jag ville. Fick även chansen att prova på ett annat yrke än mitt tidigare inom mat.

creamcake

Mat är kärlek

RSS 2.0