Snart 4 år sen..

------------------------------------------------------GAMMALT----------------------------------------------------
 
nu och föralltid

Publicerad 2009-05-18 20:04:42 i Allmänt

Jag vill ha en till bil. fan oxå.. varför har jag inget överflöd av pengar? åh. 
Påtal om bil, fyfan vad dyr bensinen har blivit nu. 12:35 litern var den idag, och ska höjas mycket mer. Kommer väl säkert ligga på 15 kr litern lagomt ti sommarn. haallelujah...

Har suttit och kikat på jobb i Gbg tidigare. Suget för att flytta dit växer för varje dag och jag känner att det börjar närma sig, för vi ska dit. Helena & Jag, Lisa är nog oxå på att göra oss sällskap.
Kommer ingen vart i mitt liv här känner jag. Jag behöver miljöombyte, är så trött på att det aldrig finns ngt att göra, dagsläget ser nästan precis likadant ut som för 4 år sen, bara att jag jobbar nu. Det sker nästan ingen förändring.
Alla har vi en begåvning, Jag är snart 20 år och har inte hittat min. Dags att ge sig iväg!
 
Kommentarer (1)
 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Hittade ett gammalt inlägg, rätt intressant att läsa ett par år bakåt. Här var det mindre än 2 månader kvar till jag skulle gå mitt öde till mötes, dvs träffa min Simon på power meet för att upptäcka kärlek vid första ögonkastet. I början var det lite i smyg, men som alla vet kan man ju inte hålla tillbaka sånt.
Som ni kan läsa är ju nu mitt dagsläge inte alls detsamma som det var, men jag kan lova att hade jag inte flyttat hit hade det säkerligen sett i stort sett likadant ut.
Men det kan man ju aldrig veta men det är bara min tro.
Jag är väldigt glad att jag bara drev iväg ner hit i ren spontanitet. Har fått så otroligt mycket erfarenhet av det och växt som person. Det är både på gott och ont. I allt finns det ju negativa saker.
Nått mer kul är att innan jag träffade Simon har vi alltså varit på power meet och bott bara ett par meter ifrån varann, är ett under att han och hans kompisar inte finns med på mina bilder jag har från Campingen. Helt otroligt. Hans första år där var 2007, även mitt första år. Men ödet var menat att vi skulle träffas 2 år senare. Jag blir verkligen helt lyrisk av hela grejen att vi varit omkring varann under den tiden innan vi träffades. Helt utan aning om att vi sedan skulle vara ett par 2 år senare..
 
Jag fick mitt miljöombyte som jag ville. Fick även chansen att prova på ett annat yrke än mitt tidigare inom mat.
carro
2013-03-23 @ 20:14:43
URL: http://caarroekholm.blogg.se

& bensinen kostar nästan 15 sek, hahaha!

Svar: hahaha ja jag var bitter på den tiden över bensinen, var väl pga av att margit behövdes tankas så ofta ;)
emelielarsson

HelenA
2013-03-31 @ 10:51:37

Livet har sin mening.. Hade vi stuckit dit hade inte allt sett ut som idag. Du har din fina simon och jag min freja och palle:) och lisa har sin kristoffer. Synd dock att vi aldrig ses något mer. Saknar dig!

Svar: Det har ju det! Helt klart :) Ja vi har det bra, tänk att vi alla 3 flyttade söderut :) Det är verkligen synd. Saknar dig med! Vi har haft så kul och du är minsann en fin vän :)
emelielarsson




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

creamcake

Mat är kärlek

RSS 2.0