Vårt andra barn

Drömde innan jag vakna imorse att jag och simon fick vårat andra barn, jätte knasigt var det. Åkte i hemlighet till förlossningen och födde en pojke, förlossningen gick jättefort och jag hade så ångest över det för dagen efter mindes jag knappt nått utav själva händelsen, hade varit tumult under tiden då det hade blivit komplikationer (dom hade typ fått dra ut bebisen med våld) så jag hade mer eller mindre varit helt nerdrogad av allt möjligt.
Usch vad obehagligt det var nu när jag tänker på det. Men att vi fick ett till barn, en pojke var väldigt kul! Man blir så sugen på en till när man drömmer antingen att man är gravid eller får ett till barn. Är inte första gången jag drömmer det men just den här drömmen var så speciell.

Tänker redan på nästa gång jag ska få vara med om en förlossning, jag längtar jättemycket! Även fast det gör jäkligt ont så är det en sån otrolig upplevelse.
 
 

Påsken

Haft en lite annorlunda påsk iår än vad som brukar vara men med mkt god mat och bra sällskap.
Som det ska vara.
 
Långfredagen startade med att vi trodde vi hade fått vägglöss i lägenheten. Simon hade flera kliande utslag (bett som vi trodde) och vi hittade kryp i sovrummet som liknade vägglös fast 10 ggr mindre så ni kan ju tänka er paniken som uppstod. Simon hade sen ett par dagar tillbaka klagat över dom där utslagen som liknade myggbett och så hittade han ett kryp ovanför sängen på väggen som kröp omkring så direkt googlade jag på vägglöss och när dem liknade det vi just sett så var det ett faktum och paniken jag fick då vill jag inte känna på igen. USCH!
Efter ca 1 timmes efterforskade konstaterade vi att det inte var det. Bokade 2 tvättstugor och tvättade rubbet i hela sovrummet så det var väl det enda positiva den morgonen. ;)

Efter att allt var tvättat åkte vi på påskmiddag ute i Lappträsk hos pappa/morfar med mina systrar och deras familjer. Alltid lika trevligt, går aldrig att ha tråkigt i deras sällskap! :)

Långfredagen 2014.
 
Påskaftonen startade med ett tvångsbesök på akuten (simon tvingade mig) då det under natten runnit blod ur örat och gissa om jag inte ville dit, ni vet akuten som alltid tar sån jäkla tid, tänkte att där blir man sittandes i flera timmar vilken bortkastad tid. Men vi var nog inte där mer än 30 min så det gick jäkla fort! Jag är väldigt anti vad det gäller sjukhus och vill gärna att saker och ting ska läka av sig självt men nu hade det ju inte kunnat det så jag är tacksam att jag hade Simon som övertalade mig. :)

Sen åkte vi till Sandra där det bjöds på kaffe och påsktårta som jag tyvärr bara fick sukta efter då jag går på mjölkfri diet, nåväl fick mig iaf kaffe och apelsiner som var jättegott!
Senare under dagen hämtades Nisse på busstationen som kommit hit för att göra en intensivkurs för körkortet och även hälsa på oss förstås! Himla kul att ha västerviks besök här :)

Dagen avslutades med en biltur till marahamn för att kolla där isen öppnats och sen kaffe och fika hos Mamma o Jan då vi lika var i byn!

Påskafton 2014.
 
 
Påskdagen fick vi besök av lilla Elvira och hennes mamma. Är så kul att se Cornelia med andra bebisar, hon blir så glad och sprallig! :)
 
När dom åkt hem väntades en god middag ute i Nyborg hos mamma o Jan. Tog dessvärre knappt några bilder den dagen, tråkigt nu såhär i efterhand men det är inte lätt att komma ihåg dessa bilder jämt. ;)
 
 
Såhär ser de ut när Cornelia tränar på krypning, haha sötaste!! Går inte så bra riktigt ;)
 
bästisarna <3
 
 
Påskdagen 2014.

6 Månader

För snart 1 vecka sen blev Cornelia 6 månader. Det är helt galet hur fort dom här månaderna har gått. Blir inte klok av det!! Ett halvår. Kan knappt fatta det.. Känns verkligen som nyss man satt här med stormagen. Men det har varit dom bästa månaderna jag haft och att se Cornelia utvecklas för varje dag som går är det bästa man kan vara med om. Hon ger oss sån otrolig kärlek och lycka så jag finner inte ord!
 
 
fokus just nu:

* Hon tränar för fullt för att börja krypa men har ännu inte hittat den rätta taktiken utan trycker bara upp knäna och rumpan rakt upp vilket efter en stunds träning slutar i tjureri.
* Hon har en enorm vilja och kan bli riktigt arg om hon inte får som hon vill.
* Älskar prassel och papper och blir helt tokig när man ger henne det.
* Hon kan nästan sitta helt själv nu, är inte många dagar bort tills hon kan det.
* Har börjat härma en när man gör saker, igår lärde hon sig att smacka med tungan i läppen (svårt att förklara). Sjukt söt när hon gör det. :)
* Kan sätta in nappen i munnen själv och det är himla kul när man kan själv.
* Älskar tittut leken och skrattar jätte mkt när man leker det med henne.
* Somnar för natten vid 19:00 och gör morgon mellan 7-8.
* Är i stort sett alltid glad och sällan missnöjd med sin tillvaro
 
Har säkert glömt massor nu men i stunden är detta vad jag kommer på.

Längd: 65,5cm
Vikt: 7280g

 
6 månader vs 6 dagar
 

creamcake

Mat är kärlek

RSS 2.0