*

Det var inte bara snö Januari bistod med utan även en rejäl kyla hann vi få oss. Avskyr egentligen kyla men när det är såhär otroligt vackert ute kan den inte hålla mig inne. Rimfrost är bland det finaste jag vet att fota.
Cornelia låg varmt och gossigt nerbäddad i vagnen och sov under hela promenaden och vaknade lagom tills vi kom hem.
 
 

Snöiga Januari

 
Fysjutton vad mycket snö det kom i Januari, helt galet. Det kändes som att det aldrig tog slut! Tror de kom uppåt 60 cm på ett dygn. Hade en minst sagt gnällig karl här hemma. Och vår gård som inte ens är stor... ;)
Tur iallafall man bor här så det finns bra resurser att få bort snön med, är inte som i söder där dom knappt vet vad dom ska ta sig till. Nu är snön snart väck som tur är, lär väl inte dröja länge med tanke på hur varmt det varit senaste veckan. U N D E R B A R T säger jag bara! :)

Januari '15

Hoppar väl tillbaka till Januari månad, första månaden på nya året som bjöd på mycket kompislek, utelek, kyla och en heldel snö och även en efterlängtad uteritt med kära syster, längesen jag red och nog har man saknat att vara i stallet, otroligt avkopplande. Träningsvärken dan därpå ska vi dock tala tyst om, haha! ;)
Kollar igenom bilderna och är glad att jag fotat så mkt. Är så kul att ha sen! Att det sen är nästan 900 bilder var ju en annan femma. Lägger som tidigare ut lite av varje bara och i olika inlägg då det tar sån tid att sålla igenom för att sen ladda upp. Krävs mkt tålamod från mig att hålla på med dethär ;)
 
Utelek med Vännerna Alfred, Elvira och Ebba. <3
 
Cornelia älskar att vara ute och springa i snön. Och hon har ingen ro för att åka pulka mer än några sekunder, sen ska hon upp och springa. Så roligt att se :)
 
Är så glad för systers skull att hon fått ordnat med Pinken så han får vara tillsammans med henne dom sista åren. Så som det ska vara <3 Hoppas på mycket ridturer i sommar :)

creamcake

Mat är kärlek

RSS 2.0