Torsdag

Haft Ewa på besök idag, mycket trevligt! Inte setts sen i mars så det var på tiden :)
Blev lite shopping och kaffe surr. Åhlens här i stan ska ju stänga ner så nu har dom utförsäljning med 50% i hela butiken, har hunnit vara där 2 ggr idag så vi båda fick oss massor fyndat. ;)
Nu är jag dessvärre lite trött så jag orkar inte göra många knop nu, tänkte laga mat men knappt att jag orkar styra upp det.. Får väl se vad som finns som går snabbt att koka ihop!
Fanns inte så allra värst mycket fina bebis kläder kvar på Åhlens men lite hittade jag. :) Även köpt täcke o kudde samt ett fint bäddset till henne.

Vecka 34

v 34 (33+2)

Ännu ingen förändring i mitt gravida läge. Fortsätter må himla bra och sover djupt hela nätterna och vaknar mellan 8.30-9.00 varje dag utvilad, ligger då oftast kvar och myser eftersom lillan ger liv efter sig direkt jag lägger händerna på magen. Underbar känsla som jag aldrig får nog av! :)
Behöver heller inte gå upp och kissa på nätterna som jag förstått är väldigt vanligt, var bara i början men nu har jag sluppit det flera veckor/månader. Har heller inga foglossningar lr sammandragningar och det verkar jag slippa om jag har så tur med allt som jag haft nu, en problemfri graviditet utan att ljuga ens lite! Har absolut ingenting alls att klaga på och nu är det bara 47 dagar kvar. Stört hur fort det har gått.
Är nu förtiden enormt känslig och börjar tjuta direkt vi ser en film som är sorglig/lycklig, det bara sprutar tårar, haha! Har sjuukt skruvade drömmar nu oxå, som tur är minns jag bara det ja drömmer innan jag vaknar på morgonen och det är ju rätt skönt. Här om dagen drömde jag att lillan föddes, och det var en katt jag födde och gick å bar omkring i mina armar! Åh.. Det är så flummigt alltså. ;)

creamcake

Mat är kärlek

RSS 2.0