Passionsblomman

Min passionsblomma har fått frukter!!
Gissa om man blev glad av att hitta dessa när jag plockade bort döda blad :D
 
 

Orkidéenörd

Mina älsklingar har fått nya stänglar och i sommar kommer dom blomma så fint! Är det nått som gör mig riktigt glad så är det just det för nu är det väldigt längesen dom blommade vilket dom förut gjorde året om. Tror det beror på alla flyttar som varit de 2 senaste åren. Men nu är det sista på länge! :)
 
 
Har även en i sovrummet som får ny så totalt 5 st ska till och blomma! Har t.o.m glömt vilka färger endel av dom har så det blir kul att se sen :)

Sova själv

Inne på andra natten nu som Cornelia sovit själv i sin säng. Måste säga att det gått riktigt bra och man sover på ett helt annat sätt nu, anledningen att vi låter henne sova i sin egen säng är för att hon har börjat röra sig väldigt mycket, sparkar med benen, vänder sig, ja hon är riktigt rörlig så det har varit väldigt jobbigt att ha henne mellan oss. Speciellt på morgnarna då man många ggr vaknat av att hon slitit en i håret, sparkat mot ansiktet och så vidare. Inte så speciellt trevligt uppvak med andra ord. ;)
Annars innan detta drog igång har det gått jättebra och varit så mysigt att ha henne mellan oss så det hade nog varit svårare att börja låta henne sova i sin säng om det hade fortsatt så för nån gång måste hon ju börja med det.
Nu blev det så självklart att det inte funkar längre så det kunde inte passat bättre!

Första kvällen tog det dock 1 timme innan hon kom till ro och somnade, vaknade ca 2 ggr under natten men sov annars jättebra.

Andra kvällen somnade hon efter ca 15 min, ville komma upp flera ggr så jag tog upp henne nån gång och lugnade henne  vaknat 1 gång för mat vid 02.00 sen vaknade hon 6.30 av en mardröm lill stackarn. Var så ledsen så hon hulkade sig, tog då över henne direkt till vår säng och då blev hon lugn och somnade om till 8.30! Snacka om sovmorgon. :)
 
 

creamcake

Mat är kärlek

RSS 2.0