En liten shoppingtur

I fredags tog vi en sväng till Lule för lite shopping. Var dags för mig att handla lite nytt till garderoben då det inte blivit allt för mkt klädeshandling för min del de senaste året. ;) Var även på Toys r us och handlade åt Cornelia lite nya saker då allt hon har nu är mest "bebis" anpassat och inte så värst avancerat. Och gissa vem jag fick hejda där inne, ja inte var det Cornelia iaf.. ;) Hon är redan pappas flicka <3
Hon fick även Lamaze draken till höger på bilden som var minst sagt populär, när vi kom till kassan skulle hon absolut inte släppa ifrån sig den och blev så arg när jag tog den så kassörskan fick slå in den. Humöret där alltså!! Helt otroligt hur en sån liten människa kan bli så grinig redan. Hur ska det bli sen undrar vi. Tur hon är så söt. Det kommer man långt med :)
 
Så nöjd att hon fått sin egna speldosa då hon fått leka med Zoeys dom senaste veckorna. Och hon är inte dum inte. Fort lärde hon sig att man måste trycka på knapparna för att luckorna och figurern ska komma upp, 4 olika moment och hon lyckades få upp alla och när hon nu fick sin egen hade hon rätta knycket och hon stänger även luckorna. :)
Mamma
2014-06-04 @ 08:47:59

Lillbus, så lik sin mamma <3

Svar: Visst är hon <3
emelielarsson
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

creamcake

Mat är kärlek

RSS 2.0