Kulturnatta och Nationaldagen

Förra veckan den 5 Juni var det Kulturnatta här i Kalix, ett evangemang med aktiviter från morgon till Kväll så jag och Cornelia åkte till Martina o Christer under morgonen och tog sedan en promenad ner på stan och kollade läget. Var väl inte så jättemycket just när vi var där men framåt 18 tiden drog finbils Cruisingen igång och den var kul att se på.
Fick ett rus av Västerviks känslor i mig när jag såg alla jänkare och fick inse hur otroligt mycket jag saknar Västervik!
Jag tänker inte så mycket på att vi hade vårat liv där för mindre än 1 år sen för när jag väl börjar göra det blir jag väldigt sentimental och djup vilket bara är jobbigt. Jag ska förtydliga att jag inte hade velat bo kvar där då jag hade kännt mig otroligt ensam utan alla mina vänner och mina systrar som har barn i Cornelias ålder nu.
Trivs jättebra här och nu när vi har huset kommer det kännas ännu mer rätt.
I framtiden kanske vi kan köpa oss en sommarstuga i Västervik och spendera en del av sommrarna där då det kan vara bland den finaste staden jag vet sommartid, längtar till Juli då vi åker ner på en liten minisemester dit!!
Nåväl det var iallafall kul att dom ordnade detta evangemang så det händer nått kul! :)
 
 
Torsdagen i bilder:

Marte o Christers fina äppelträd! :)
 
Var nog säkert 40-50 bilar som åkte, himla kul att se att det finns så många jänkare här! Dock står väl dem flesta inne i garage och tas bara ut enstaka tillfällen..
 
Fredagen (Nationaldagen) spenderades hos pappa ute i lappträsk med martina och hennes familj, var otroligt varmt så ni kan ju gissa vad vi gjorde... ;) Man ska verkligen ta vara på soliga dagar för man vet aldrig hur sommaren blir. Avslutade kvällen med ett stopp vid kamlungeforsen, ett av mina favorit ställen här uppe!
 
Fredagen i bilder:
 
Martina Larsson
2014-06-11 @ 20:49:03
URL: http://mslarsson.blogg.se/

Fy fan så jäkla fina bilder du tar. Mina på äppelträdet är en fis i rymden jämfört med dina, nästan så jag tar och kastar dom i soporna! ;P Och så himla fin bild på Emil, kan du skicka den? Du måste verkligen satsa på fotografyrket!!!

Svar: Hahaha fis i rymden va rolig du är!! :D Dina bilder är jättefina sluta nu svamla! :) Japp jag skickar den! Blir så glad av dina fina ord! <3 Faktiskt så blir jag mer o mer sugen på det, ingenting är försent att börja med tänker jag. :)
emelielarsson

Martina Larsson
2014-06-12 @ 22:31:21
URL: http://mslarsson.blogg.se/

Haha! Ja men det är ju så. Måste gå kurs hos dig så du får visa det basala inställningarna. ;) Tack, va snällt! :D Nej gu, kör hårt!

Martina Larsson
2014-06-12 @ 22:31:23
URL: http://mslarsson.blogg.se/

Haha! Ja men det är ju så. Måste gå kurs hos dig så du får visa det basala inställningarna. ;) Tack, va snällt! :D Nej gu, kör hårt!

Mamma
2014-06-15 @ 17:41:50

Vilka fantastiska bilder! Finaste småtrollen <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

creamcake

Mat är kärlek

RSS 2.0