November

Snart är November månad över och vi siktar mot December & juletider med nytt år som följd. Tycker tiden går skrämmande fort och jag hinner knappt med, känns som att det blir värre för varje dag. Som att nån snabbspolar förbi varenda dag som man kan göra i spelet The Sims när man vill uppnå nått speciellt.

Cornelia har fått så otroligt mycket personlighet redan och varje dag har hon för sig nått nytt. Vi är mkt hemma och nu börjar man märka att hon blir rastlös och med det kommer massa bus, river ut kökslådorna gång på gång och nu har hon lärt sig öppna skåpen oxå. Galet irriterande att plocka flera ggr om dan. Tur hon är söt!

Än klättrar hon inte så mkt, upp i soffan är det enda. Håller tummarna för att hon inte blir lika vild som sin kusin Zoey som är överallt och klättrar ;) Ska bli intressant att se hur det blir med tanke på vilken klättrare jag själv var som liten, fick tom ha ett trä lock på spjälsängen då jag klättrade ur och ibland nattetid! Sånt vill vi inte vara med om :)
 
Händer inte så mycket speciellt i våra liv just nu, vintern gör sitt. Man är trött och det finns inte särskilt mycket att göra förutom att hälsa på folk m.m. Hade simons kompis Fred hos oss förra veckan vilket var himla kul, åkte till Finland, hade bowlingkväll och åkte runt och visade Kalix för han samt hälsade på mina systrar.

Lite blandade bilder ur November
Besök av Simon, Elvira o hennes Mamma. :)
Cornelia älskar när vi får besök lr hälsar på nån så det försöker vi göra så ofta vi kan.
 
Att kasta sig i täckerna o kuddarna när mamma bäddar rent är himla kul och gosigt tycker Cornelia, hon mosar ner sig där och mojjar så gott när jag bäddar rent.
Gissa att det är kul att göra de med en sån sötskrutt till hjälpreda :)
 
Farsdag <3
 
 
 
 Cornelia hade kafferep med Ebba för ett par veckor sen, hur söta dom var där dom satt och lekte. Cornelia låtsas smackade sådär sött när hon tog en smakbit från bakelserna, hon har lärt sig av oss då vi smakar det hon bjuder på :)
 
 
 
Busfröet vårat. Hon gillade Fred, var lite blyg i början men det tog inte länge tills hon busade med han. :)
Gunilla
2014-11-26 @ 21:58:29

Jag blir lika glad varje gång du lagt upp nya bilder. Roligt att se bilder på er alla, men särskilt på Cornelia då hon utvecklas o växer så fort. Saknar er jättemycket 💖💖💖

Svar: Känns kul att du gillar det, då blir jag motiverad att lägga ut :) Tyvärr går det ju lång tid mellan gångerna men den som väntar på nått gott.. ;) Hon växer och utvecklas i rasande fart!! Vi saknar dig med <3 <3
emelielarsson
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

creamcake

Mat är kärlek

RSS 2.0